Vi tilbyder

Workshops

Pædagogisk arbejdsdag

Samtaler

Pædagogisk arbejdsdag

Pædagogisk arbejdsdag, hvor I får en introduktion til børn med særlige forudsætninger og/eller inspiration til, hvordan I kan differentiere jeres undervisning.

Uanset om I er en skole, en institution eller et uddannelsestilbud til unge efter folkeskolen, kan jeres medarbejdere have brug for mere viden om elever med særlige forudsætninger.

Vi har forståelse for, at der kan være stor forskel på, om I er en selvejende institution, et kommunalt tilbud, en stor folkeskole eller en lille friskole. Derfor skræddersyr vi dagen efter jeres behov.

Hvis dagen skal være generelt introducerende, foreslår vi som udgangspunkt dagsordenen, som ses på billedet. På forslaget er dagen planlagt ud fra, I ikke i forvejen har kendskab til højt begavede børn. Vi starter derfor med en introduktion. Forsætter med de mest almindelige problematikker, og slutter af med at gennemgå muligheder for undervisningsdifferentiering med afsæt i jeres behov.

Med mindre vi aftaler andet, varer en pædagogisk arbejdsdag fra kl. 9:00-15:15 inkl. 75 min. pauser.

Samtaler

Sparring, coaching, afklaring. Kært barn har mange navne. Hvis du mangler en at tale med, der har stor erfaring inden for området ‘med særlige forudsætninger’, er du velkommen til at booke en samtale.

Samtalerne er ikke terapi, og hvis jeg vurderer, din/jeres problemstilling ligger uden for mit kompetencefelt, henviser jeg jer videre.

Samtalerne er et tilbud til forældre til højt begavede børn eller til dig selv som højt begavet voksen.

Vi har kontor i Odense, hvor vi kan mødes. Hvis du bor længere væk, mødes vi online.

En session 75 minutter

Kr. 1075

Skriv til info@bmsf.dk / kontaktformular for at booke en samtale.