ICIE
The International Centre for Innovation in Education

Grundlagt
2006

Hjemmeside

https://icieconference.net/

Medlemskab

Da ICIE er en sammenslutning, er der ikke noget medlemskab.

Publikationer

International Journal for Talent Development and Creativity (IJTDC) publiceres 2 gange årligt.

Alle udgaver ligger gratis tilgængeligt her

ICIE henvender sig til:

, ,

Om:

The International Centre for Innovation in Education er en sammenslutning af højt anerkendte professionelle.

ICIE har som mission at udbrede viden indenfor for identifikation og målrettet undervisning til høj begavede og talentfulde.

Udover over fokus på innovation er der fokus på kreativitet i ordets oprindelige betydning samt excellence / fortræffelighed i

ICIE er grundlagt af Taisir Yamin, som selv er professor i “gifted education”. Via sit kæmpe internationale netværk samarbejder han med forskellige universiteter om konferencer. Således afholdt ICIE konference hvert eller hvert andet år før corona.

ICIEs konferencer er lidt anderledes ved det, de både har internationale talere, men samtidig giver mulighed for, konferencen får et nationalt præg. Der er endvidere workshops hver dag, så deltagerne får mulighed for mere interaktion og erhvervelse af “hands-on” færdigheder.

Til trods for, mange af talerne er virkelig kendte indenfor området “gifted education”, er stemningen altid hyggelig og der er god mulighed for at netværke.

Dansk kontaktperson:

Tilbage i 2012, da vi ansøgte om at afholde WCGTCs verdenskonference (link) i Odense, var Taisir Yamin formand for WCGTC (link). Vi var meget glade for samarbejdet med ham, og Tina Refning deltager fortsat på alle ICIEs konferencer. Desværre ofte som eneste danske deltager..

Næste konference:

Næste konference har grundet corona været to år undervejs! Den afholdes d. 4. – 8. juli 2022 i Helsinki Finland. Deltagelse koster 2975 (400 Euro) og er inkl. deltagelse i workshops alle dage. Klik på billedet for at læse mere.

Konference om “gifted education”, innovation, kritisk tænkning med mere i juli 2022 i Helsinki.